Фокус на производство на бакар

20 години + производство и продажба на производи од бакар едношалтерска услуга
Научи повеќе
  • ЗА СРЕДНА ГОЛЕМИЧКА КОРИСНИЦА

    Врз основа на позиционирање на пазарот од среден опсег и средни претпријатија како цел, со повеќе од 20 долгогодишно искуство
  • РАЗБИРАЕ НА ТЕХНИКА

    SMAK има одлично разбирање за техничките услови за странство и локален клиент
  • МЕERNУНАРОДЕН СТАНДАРД

    SMAK осигурајте се дека секое парче од нашиот бакар и месинг е целосно во согласност со меѓународниот или клиентскиот стандард.

СМАК ИНДУСТРИЕС СО, ООД.

ИНДУСТРИСИ ВО ВКУС СО., ООД. (Член на ХУАХОНГ ГРУП) е водечки снабдувач на врвни производи од бакар и месинг, SMAK започна индустрија за бакар и месинг во 2008. Од основањето, СМАК даде добар придонес за своите клиенти , повеќето од нив се средни и мали претпријатија.
ИСТРАУВАЕ СЕГА