Fokusimi në prodhimin e bakrit

20 vjet + prodhimin dhe shitjet e produkteve të bakrit të shërbimit me një ndalesë
Mëso më shumë
  • PËR mesme për klientin

    Bazuar në pozicionimin e tregut mes-varg dhe të mesme si objektiv, me më shumë se 20 Përvoja vjet
  • TË KUPTUARIT në teknikë

    SMAK ka mirëkuptim të shkëlqyer në kërkesat teknike për konsumatorin jashtë shtetit dhe lokale
  • INTERNATIONAL STANDARD

    SMAK të siguruar që çdo pjesë e bakrit tonë dhe bronzi është plotësisht në përputhje me standardet ndërkombëtare ose të konsumatorëve.

SMAK INDUSTRIES CO., LTD.

Shije të INDUSTRIES CO., LTD. (Një anëtar i Huahong GROUP) është një nga furnizuesit kryesorë për premium bakrit dhe produkteve tunxh, SMAK filluar bakri dhe bronzi industrisë në 2008. Që nga themelimi i saj, SMAK e ka bërë kontribut të mirë për klientët e saj , shumica e të cilët janë të mesme dhe të vogla të mesme ndërmarrjeve.
Enquiry TANI