Uncategorized

 • Advantages of copper tubes

  The copper tubes have a hard texture, is not easy to corrode, and is resistant to high temperature and high pressure, and can be used in various environments. Krahasuar me këtë, të metat e shumë tubave të tjerë janë të dukshme. Për shembull, the galvanized steel pipes used in the past are very easy to rust, and the problems such as yellowing…
  Read more
 • Material and characteristics of copper clad laminate

  1. Copper-clad phenolic paper laminate: It is a laminated product made of insulating impregnated paper (TFz-62) or cotton fiber impregnated paper (1TZ-63) impregnated with phenolic resin after hot pressing. A single sheet of alkali-free glass impregnated tape is attached, and copper foil is applied to one side. Mainly used as a printed circuit board in radio equipment. 2. Copper-clad phenolic…
  Read more
 • Shufër bakri

  Shufër bakri, i njohur edhe si shirit autobusi bakri ose shirit autobusi bakri, është bërë nga material bakri dhe ka një drejtkëndëshe ose të gdhendur (i rrumbullakosur) përcjellës i gjatë drejtkëndor (tani përdoret përgjithësisht shufra e rrumbullakët bakri për të shmangur shkarkimin e majës), në qark Luan rolin e bartjes së pajisjeve elektrike aktuale dhe lidhëse. Shufrat e bakrit janë përdorur gjerësisht në pajisjet elektrike, especially…
  Read more
 • Tube bakrit

  Copper tube is also called red copper tube. Një lloj tubash metalikë me ngjyra janë presion dhe tërheqje tubash të qetë. Tuba bakri kanë karakteristikat e përçueshmërisë së mirë elektrike dhe përçueshmërisë termike, materialet kryesore të aksesorëve përçues dhe aksesorëve të shpërndarjes së nxehtësisë të produkteve elektronike, dhe bëhet zgjedhja e parë për kontraktorët modernë për të instaluar gypat e ujit të rubinetit, heating and…
  Read more
 • The use of copper bus

  1. Welding characteristics and welding process of copper bus bar There are two types of copper busbar connection at the power station: bolt fastening and welding. Copper has excellent electrical conductivity Properties, përçueshmëri termike, heat resistance, and processability, pure copper is industrial pure copper with a wcu of not less than 99.5%. 2. Copper welding characteristics 1.High thermal conductivity The…
  Read more
 • brass

  Copper tube straightening: 1. For the straightening of copper and copper alloy pipes, first fill the pipe with sand, and then use a straightener to straighten: you can also place the sand-filled copper pipe on a flat plate or a workbench. Plate, and then use a rubber mallet, wooden clog or square wood to tap lightly along the tube to…
  Read more
 • Knowledge of brass

  Common tools: 1.Machine tools: grinding wheel saw, hand drill, bench drill, impact drill, DC welding machine, argon arc welding machine, etj. 2.Tools: adjustable wrench, spanner, hand hammer, ladle, needle, bench vise, hand saw, pipe bender, edger, manual test pump, rubber hammer, straightener, file, oxygen cylinder, Acetylene gas cylinder, oxygen gauge, pressure gauge, acetylene gauge, gas Welding torch, cutting torch, welding…
  Read more
 • Introduction of copper tube

  Copper and brass pipeline installation This process standard is applicable to copper pipes and working pressures with a working pressure below 4MPa and a temperature of 250 ~ -196C. Installation of brass pipes with a force of 22 MPa or less and a temperature of 120 ~ -158 “C. Common materials for construction preparation: 1. Pipes: Commonly used copper pipes and…
  Read more
Enquiry TANI